csere és visszatérítés

Webáruházunkban, készletünk erejéig, lehetőség van a méretben és színben nem megfelelő áruk cseréjére. A cserére való igényt a vásárlónak a kiszállítást követő 8 napon belül emailen kell bejelenteni. A csere történhet személyesen (ingyenesen) illetve futárszolgálat segítségével. A visszaküldés költségét minden esetben a vásárlót terheli. Cserélni csak használatba nem vett termékeket tudunk! A cserélendő terméket eredeti csomagolásában és papírba vagy kartondobozba becsomagolva, megcímezve kérjük a feladni!

Vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden használatba nem vett termékre vonatkozik - amely, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre. Az elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben, az oltaribazar@gmail.com e-mail címre, határidőn belül bejelenteni. Fenti esetben a termék(ek) árát a termék(ek) visszaérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk a vevő számlájára. A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie. 
Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen a www.oltaribazar.hu webáruház részére visszajuttatni, fenntartjuk magunknak visszavásárlás mérlegelésének jogát.

Akciós termékek cseréjére és 8 napon túli visszavásárlására nem tudunk lehetőséget biztosítani.