NANA GYIK

Célunk az, hogy a mindennapokban babával a hasunkban vagy már babával a hasunkon is nőnek érezhessük magunkat.

Mielőtt megrendelnéd....

Minden terméknél megtalálod a pontos mérettáblázatot. A választáshoz vedd figyelembe, hogy a betéttel együtt megnő a kabát mérete is. Ha még nem nyerted vissza a kívánt súlyodat, de szeretnéd majd betét nélkül is használni a kabátot, akkor a kívánt jövendőbeli méret szerint válassz. A betét mérete fix. A SoftShell és WellBoa anyagok enyhén rugalmasak, a polárral ellentétben. 

Babahordozás 3in1

1.  Önmagában

Ilyenkor a kabátot betét és baba nélkül hordjuk.

2.  Pocakosan. 

A betét könnyen becipzározható előre, két helyen is szűkíthető, ezzel szabályozva a kabát bőségét. A pocaknál a betétet bővebb részével lefelé cipzározzuk be.

3.  Babával 

◦ elöl: A betétet bővebb felével felfelé becipzározzuk a kabát egyik oldalára. Felvesszük a hordozónkat, belehelyezzük a babát, és jöhet a kabát. Ezután becipzározzuk a másik oldalát, igény szerint szűkíthetjük a kabátot az elől lévő zsinórokkal, és indulhatunk :) Ebben az esetben a kabát hátsó része simán cipzárral záródik.

◦ hátul: Ha a baba már alkalmas a háton hordozásra, a betétet a kabát hátsó cipzár részébe helyezzük be, szintén bővebb felével felfelé, mindkét oldalon becipzározva, a hátváll részt szétpatentoljuk, így biztosítjuk a baba fejének helyét. Ezután jön a hordozó felvétele és a baba belehelyezése. Érdemes ezzel egy kicsit elidőzni otthon, mire a zsinórral megfelelően beszűkítitek a betétet, illetve a patentok visszakapcsolásáról se feledkezzetek meg, ezzel szintén a gyermek méretére lehet alakítani a kabátot, azaz megfelelően szükíteni a hordozót. A kabátot a fejünk felett könnyedén átemeljük, és leengedjük úgy, hogy a baba feje a nyitott részbe kerüljön. Karunkat becsúsztatjuk a kabát ujjába, elől becipzározzuk a kabátot, és indulhatunk:) 

A hónaljban található cipzár, a karok dolgát könnyíti meg felvételnél.

Ilyenkor először a szétcipzározott hónaljnyílásba helyezzük egyik, majd másik karunkat és a kabátot alulról helyezzük a baba fejére (babahordozó nyílásba).

A betétet háton hordozásnál fel kell patentolni, így biztosítjuk hogy a kabáttal egy hosszúságú legyen.

A kabáthoz tartozik még egy felnőtt kapucni, amit patenttal lehet könnyedén rögzíteni vagy éppen levenni, és egy gyermek sapka. A mamák kezét a kabátzsebek, az ujjban elhelyezett passzé vagy a betéten található zseb tartja melegen.

Mi a SoftShell?

A SoftShell egy innovatív anyag különlegesség, melyet elsősorban profi outdoor felszerelésekhez használnak. Ez az anyag jó hőtartó képességű, lélegző, vízálló és szélálló. Ezen tulajdonságai garantálják, hogy hordozókabátnak is megfelelő legyen.

Elég meleg-e télen a SoftShell és WellBoa kabát?

A SoftShell kabátok belsejét polár, a WellBoa pedig egy speciális szőrös felület borítja. Ezeket az anyagokat nem szokták bélelni. Túrázáshoz, sportoláshoz használják főleg.

Hogy elég meleg-e a kabát téli hordozáshoz: van, aki fázósabb, van, aki kevésbé. Mi mindenképpen a réteges öltözködést javasoljuk.

(A kabát nem hordozóeszköz - a saját hordozóba kerül a baba - és erre kerül a kabát.